Mar 23, 2010

dulang hantaran





for those asking contact for this dulang hantaran :


kak haidar rahman


013-234 4139

11 comments:

brid3ofkayangan said...

Really thanksssss a lot for the info...!

Squarecut Ring said...

Nice one. ^_^ Congrats. ^_^

anil lutaze said...

mmg lawa giler...teringin nak ada jugak...uhukk..wonder where she bought..

Sha Pattinson said...

sangat comel ..the dulang tue sangat gojes ..tapi terpikat akan camera dslr hehehehe ...

Cik Belle said...

canteknyer dulang..!

Rosie Flowerie said...

thanks WLT...sbb share kn link kak haidar ni...puas gak carik tp tk jumpa..mebi skill gugel sy masih perlu di asah lg kot...

sophisticated bridezilla said...

kak haidar ni byk mende2 cantek ek.
dah nak dekat nanti sy nak call die lah.
i loike yg juntai2 crystal tu hehe (=

hidden.wing said...

Brideofkayangan, cepat book hee ;)

Squarecutring..dulang je la nice. Deco hancus, bunga habis layu hehe :P

Anil, kak haidar custom made dulang ni. Dulang tempah lain,crystal beli lain, kaki beli lain…gigih kan?

Sha..camera dslr paling murah je tu :P

TQ Cik Belle. Sama macam impian awak tak? Hehe…

Rosie…bkn salah awak..kak haidar yang lambat buat blog, tu psl google tu tak jumpa hehehe!

Lynda..kak haidar boleh runding. Kalau u ada idea, tunjuk je gambar, if fit budget dia boleh custom made kan brg2 baru utk awak ;) Provided brg2 tu pun recyclable utk customer lain jugak hehehe..

Eqa Zulaikha said...

dulang tu kat mana ek nak beli.. i have two, ituoun orang hadiahkan..hehehe

鯛魚燒Star said...

,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

faiz said...

kat mana nak cari dulang yang ada juntai2 tu erk..nak wat hantaran la..mcm lawa je