Jan 5, 2010

outdoor


balloon;
one of the prop we're considering for outdoor photoshoot :)

9 comments:

[ Hanie ] said...

betul tu sylla, prop ni sgt comel!! ;)

xora said...

kemudian, buat cam kita dibawa oleh belon tu terbang. (tapi realiti, kena lompat sikit, nak kasi ilusi terapung :)

dialicious said...

i attended their wedding..my unimate.gamba2 nye sgt comell!

hidden.wing said...

hanie..i dah takde idea actually! LOL. last minute dpt free pre-wedding pun tak sempat fikir lagi. help :(

xora, realitinya lagi....i tak gemar outdoor pakai baju pengantin..leceh nak akrobatik :P nasib free je ni hehe

diah..balloon like everywhere at her wedding..comelllness =)

suerin said...

make sure lots and lotsa balloon .. owhh .. i likeee! or maybe can bwk jugak bubble yg budak2 main tu .. ala .. yg tiup2 tu .. tp cr kt toy'r'us sbb ade mcm2 shape besar, kecik, bulat, segitiga, hat satu ada 4 5 lubang .. etc. my pendapat la .. nama pun pendapat kan.. xsmesti ok .. hehe

Ms Abby said...

Ooowh hidden.wing, sgt comel with the balloons, i pon tgh pikir benda comel2 utk bagi time wedding, maybe gives balloon or bubbles kat kanak2, tapi kalo bubbles tu takot tumpah2 pulak kan budak2 kerja kan, but kalo semua main mcm comel. hehe, ballon pon cantik!

rubyzahidi said...

hello~ i'm a fren of mubarak. sent my congratulations to him also. u guys r going to have a wonderful wedding ^_^

免費無碼貼圖 said...

情色成人網站 -
情色成人論壇 -
18情色成人網 -
台灣18情色成人 -
AV情色成人網 -
情色成人圖片 -
情色成人聊天室 -
18禁情色成人影音 -
18情色成人 -
情色成人短片 -
卡通情色成人網 -
小瓢蟲情色成人動畫 -
情色成人娛樂 -
愛愛情色成人貼片區 -
69情色成人無碼 -
情色成人貼片 -
A383情色成人影音城 -
免費情色成人圖片 -
情色成人天下淫書 -
情色成人動畫 -
嘟嘟情色成人貼圖 -
免費下載情色成人短片 -
嘟嘟情色成人網站 -
十八禁情色成人卡漫 -
金瓶梅情色成人網 -
免費情色成人短片 -
情色成人哈啦聊天室 -
免費情色成人影片 -
台灣十八情色成人網 -
熊貓情色成人 -
情色成人自拍 -
情色成人小遊戲 -
台灣情色成人貼圖 -
情色成人黃色笑話 -
小弟弟情色成人娛樂網 -
免費情色成人小說 -
情色成人文章 -
情色成人18禁 -
免費18禁情色成人圖片 -
情色成人聊天 -

hidden.wing said...

suerin, im thinking of bubbles for my pre-wed..tapi bakal pengantin lah yang tiup hehehe

abby, diah dah buktikan bubbles tetap selamat walaupun indoor.. :D

ruby, ur name mcm familiar :) uniten jugak ye? i'll send your regards to him & thanks so much for the wish!