Jan 26, 2010

pre pre-wedding

i'm meeting up our photographer this evening. fiance not joining cos he's extremely tied up with works, his boss gile kejam :( we'll discuss our pre-wedding photo this weekend & sadly, i'm not up to any ideas pun :( :( the offer was pretty last minute & now my brain pun dah tepu dgn segala pending wedding prep haih!


all i could think of; casual white tees & jeans. balloons. cotton candy. ice cream. borrrrrrinnnnggg kan?

btw, one of pre-wedding montage we both love - click here. it's old, i know! :)

15 comments:

Xora said...

HW, apa tema skalipun, boleh berjaya tau kalau chemestry korang ada dan 'sinar cinta dari mata korang' nampak-- well, atleast tu yg ditekan oleh OP saya :P sAya tak rasa tema kamu boring. tema mmg biasa, tapi bila kamu dah capture gambar, akan jadi luar biasa! HW, it's u we're talking about dan kamu sentiasa dapat keluarkan idea yg unik dan bernas! tak sbar nak tgk pre wedding kamu :D

AmyMizzunderstood said...

heheh..there's a lot of theme...tapi yg paling simple mcm tu la..memula we all pun nk pakai jeans and white t..but once atim's said..apa slhnya if kita kuar duit sikit untuk result yg cantik..so kami pun pergi la beli baju bagai...props kutip kat rumah his mum..hahaha..and avicenna pun byk bantu bawakkan props..tu yg i salute diorang!

nurarinab said...

hey..dats cool..ice cream,cotton candy,balloons~so sweet lah :)

Anonymous said...

hi. the idea of balloons remind of the movie 13 going on 30. part yang jeniffer garner and the guy shoot picture for the magazine. colorful balloons with colorful people at the staircase if im not mistaken. maybe you can use the idea and have photoshoot at klcc park or bukit bintang or foyer times square? bring the colorful balloons and ask the public to join u or u can bring your friends or family to join u :)

7's baby said...
This comment has been removed by the author.
7's baby said...

the wedding montage belongst to my hubby's relatives. the groom is the one play soo much influence with the pre-wed montage idea.. plus.. they are quite young when they got married (bth are architecture students).. thus.. the creativity revealed.. haha

anyway.. try something fun... no need outdoor.. you,groom and cards written good great words. studio shot pon comel. ahahah or replicate movies posters.

[ Hanie ] said...

simple pun dah memadai :) kalau ade mase dan idea yg dabomb..bolela bwk prop2 yg sesuaikan ;) tp props2 yg u mentioned tu, mmg comel tau! hee

anil lutaze said...

sweet ok..less is more...practical kat oversea..simple and sweet..yg pnting d photog right??

kalau ade beskal eskrem tu sweet giler... usung apek jual eskrem..sewa RM20sejam..hahaha..dok je tercongok kt ctu...jgn gerak2..

Lina Shuib said...

hello u. was browsing ur blog n stumble upon the 'made in kedah' pelamin. sgtlah menarik utk belah utagha ni. would appreciate if u could share the name. oh email i roslina.shuib@gmail.com
all the best in ur last min wed prep :)

~ms tepung~ said...

my post wedding pakai white tees and jeans...props main bawak pe yg ada..xde canggih2 pun...yg ingat payung..sbbnya xde la plan beria, since kawan pun amik gmbr suka2 tuk tmbh skill dia

gmbr malu nk share sbb pengantin dh terlalu-basi =p..{but i used it as my profile pic...if view my profile u might find the link of the pics}

nway sure ur photog ada idea yg superb

Flowerie said...

last time..i did join my fren for wedd. photoshoot dekat tepi pantai..it was damn hot but it turned out sgt lawa(depends ngan photographer la)..the theme was 'konon2 feeling P Ramlee ngan Saloma' gitu..but we went few places jg la dat time..

aimster said...

hey u...sama la kita..dpt offer last minit..then mcm dah buntu nak pikir location..sbb sblom ni takde plan pun nak amik pre-wed shoot kan..last last dpt free pulak...nak tak nak kena pikir gak...what i can suggest is...be yourself..i mean like...ape yg both of u punya style..so it will come naturally...kalo posing posing ikut arahan org ni sometimes jadik kaku kan.. all the best yeah!..and do share with us the result :)

Anonymous said...

tak sabar tunggu ur wedding!
ur blog ni byk bantu i and ur link semua best2.
i request awal2 nanti plz upload gamba kawin byk2 k

hazlynda kushairi said...

simple is beauty hw. jeans n tees shud be fine as long as the moment of the pre wedding captures is sumtin sweet for u to keep.

sy rase kat luor, as in the pic, simple and nice je. bersih je nampak without props2 yang meremehkan permandangan.

jage kesihatan same ek, ur wedding is in 2 weeks. get enuf rest (= tak sabo nak tunggu wedding u with all the preps u've done!

nurl said...

hi there, wish the best for ur wedding :) i just walking blog and found u, can i put ur link in my blog?thks~