Nov 2, 2009

floating fuschia pelamin

taken from cyber view lodge's site...

13 comments:

BuTtErFlyInFraMe said...

amboi..nak pelamin bertandang camni ke ash? :) cun sgt okeh!!

syanaim said...

::wah ni mmg grand..sukee::

littlephia said...

oh my.. simple yet so stylish.

bitsANDpieces said...

hm..mmg grand..macam2 kan sekrg ni.heh..i buat kat rumah, so mmg tak dpt la nak floating2 ni..hehehe

.:ANN512:. said...

sgt cantik u!sweet sgt..btw thanks for ur idea bout d club..hehe

let's exchange link?i've link ya..
-ann-

http://ashannweddinggallery.blogspot.com/

dialicious said...

the chair ade cermin2 pecah kan..i like it!saw in a mag..forgot the vendor's name but definitely not NGI..Yamin ker..lupa dah..

anil lutaze said...

peh puh..canthekk...tp x jaoh sgt ke tetamu nk tgk n salam2..plus x pns ke?.

Anonymous said...

the pelamin by Razak - Flora etc. featured on NONA TV3 last few month. Our idol and guru. Zizan & Ardly - ARJUNA CIPTA (arjunacipta.wordpress.com)

Fathiyah said...

aih,meruntun kalbu cheq tgk pelamin nan indah nih.cantek sgt2 ash.awak buat la pelamin ala2 cam nih ;) kte tumpang sekaki bergambar pun jadi lah.hehehe

hidden.wing said...

alena, nak curi color dia je :D dah banyak inspirasi pelamin fuschia kan now hehehe

syanaim, unik kan :D

phia, saya tgh imagine..platform tu tak gerak2 ke bile pengantin jalan ;P

haha bitsANDpieces, my place pun kat hall/rumah je..floating dlm mimpi je lah hehehe ;D

ann, i pun dah link u up..hopefully u dpt hall yg u nak tu :D

kalau lah NGI yg buat, sure lg gempak dari ni..but ni pun dh nice sgt kan diah :D

anil, tulah. i pn nampak kerusi pengantin tu pun mcm kene direct sunlight je kan hehe

zizan & ardly, tq for credit :D rupa-rupanya decorator idaman itu yang buat...hehehe

aiseyh fathiyah..saya tak hire abg razak..mana mungkin hasilnya bisa secantik dan semewah ini hehe...

Sha Pattinson said...

tue mesti nak dekat RM10K hehehe nut the pelamin mmg gojes!

f i f i said...

cool!~
the pelamin mmg cantekk n class..
floating pelamin... great!!

niki said...

serambi kaseh people did this! :D