Nov 28, 2009

hiv test



we're done, 26th Nov 09. fiance sgt proactive, calling everywhere since last 2 weeks to find out convenient place to do hiv test while his tunang goyang kaki layan blog hehe..

we did ours at klinik kesihatan shah alam seksyen 7. no hassle at all & no horror stories to share..less than an hour, semua siap. tak ramai ppl, maybe sebab org dh balik cuti raya haji hehe..no appoinment required, weekdays 2-4pm only.

9 comments:

Nurulhuda|Adlie said...

lega tak? actually i cant wait for my turn, haha gila!

Sha Pattinson said...

esok i baru pegi kot ..hiks tak buat lagi nih ..!

miss F said...

okla...no horror story. tak macam sy...huhu!sgt legakan bila smua dh wat! just submit borang je!

Riena said...

alhamdulillah..sikit2 sudah settled kan?

sweet cravings said...

dear, i pun buat kat situ!! :) hehe. yup, it was quick & no horror thgs to share pun. hehe

[ Hanie ] said...

alhamdulillah, mase nak buat tu, debar2 tak? haha.mine dulu siap die tanye ape yg kite paham, terus blank otaknk jwb ape :P

hidden.wing said...

haa yeke huda? aiyo...kursus+hiv test+borang etc ni lah my leasttt fave in wedding planning..sbb byk dgr bad stories pengantin dealing dgn gov servants kot hehehe

sempat je sha...jgn panik ok ;)

miss F, baru nak bace psl borg..first line pun dah ngantuk hehehe!

riena, actually sbb tak larat dgr my abah nagging psl legal doc yg x siap2 ni..in good way, alhamdulillah dah setel sikit hehe..

mira, ingatkan tak ramai org sbb org dh cuti raya hee :P oklah, boleh recommend klinik ni to my friend ;)

aa hanie, attendant tu takde tanya pape. time amik result baru dgr suara dia "nah dik, dah boleh kaweeen" ;D

BuTtErFlyInFraMe said...

yeay!! i punya pun dh settle semalam..sownokk... hehe.

hidden.wing said...

yeay alena...now can proceed for borang pulak :D