Dec 4, 2009

choc fountain


yummy-ness!

locally available for hire :

some FAQs to read on & for the brides,
please stay away (for a while!) from this fountain before they stain your dress ;)

17 comments:

Mrs. Amie said...

I have this for my wedding. And for me, not very suitable for wedding. too many ppl to entertain and berebut2 mcm tak pernah tgk choc fountain (and yes, malaysian mmg jarang tgk nie at wedding..no wonder dorang berebut...)

hanim said...

will have it for my nikah, big day still considering cz takut berebut.. ;(

hidden.wing said...

thanks k.amie, appreciate your kind sharing...time peak hour agreed not that sesuai sbb ramai org & canopy should be utilized with meja tetamu rather than meja for choc fountain/candies..my kenduri until 6pm..my abah is considering light dishes starting 4pm (teatime) since tetamu coming are lesser & there the choc fountain thought came in hehe :D

hanim, at least u dh dpt for nikah =) dulu i try during friend's engagement..smaller crowd..if nak all-out during kenduri, takut nanti too messy & susah nak budget too...becos bkn kid je suka..mak budak pun nak beratur byk kali hee!

Sha Pattinson said...

x brani nak ambi takut budak2 akan jadi jakun dan kendian berebut.. tak brani ... hiksss this is gud idea actually ..

dialicious said...

dun forget the stoberries..barulah siti nurhaliza..heheh..yummmyyy!!

hidden.wing said...

sha, bkn kids je...pengantin pun boleh jakun tau (cos im myself a bigggg fan of choc fondueee..) hehehe ;)

aiyo diah..dahla mahai..cepat lembik pulak..cannot..cannot :P semangkuk can la, buat syarat pengantin nak pose dgn stoberii dip ngeee ;D

The Spasmodic Scribbler said...

Hello! Lame x tegur you kn?

I attended a friend's wedding last 2 months. She had a choc fondue (and her event was a sit-down event) as well. Yummy!

If you wanna have a choc fondue, buat ms dh petang sketla..x ramai sgt so ok. Planning to have one for mine! Hihihi

* Nat Azmi * said...

hw said:

some FAQs to read on & for the brides,
please stay away (for a while!) from this fountain before they stain your dress ;)

me tambah:

...before they stain your dress and YOUR TUMMY...hehe :)

peace dear...:P mmg certainly an added idea...thanks!! ;)

[ Hanie ] said...

heheh memang akan ada org duk berebut2 walaupun bukan budak kecik saja :D

AyureQ said...

Soalan-soalan..if you dont mind to share some info with me.. heh

kat mana ada jual kipas bulu2 for pengapit tu... org pelamin i xsedia kn..dang..so i need to find pairs :)

kot2 u penah ternmpk somewhere..i nk beli...hehe

Syazana Aqilah Shaari said...

hie there.. choc fountain tue sgt menarik.. tp.. i dapat bygkan if i put it on my wedding day or time nikah or time mlm berinai 100% sure yg sumer my lil cousin akan dok ngadap n ulang alik pg kt ctue jer.. heheh.. =D btw, thanks for the great idea.. i link kn blog u kt blog i k.. tq.. =D

anil lutaze said...

wooweee...mmg kena dok jaoh2 dr bukit bukau itu....ooo...kalau awak ade ni..jgn lupe jmpot saya ye...hehehe

udeyismail said...

wahhhh mcm best jek

hidden.wing said...

TSS..bz offshore ye..letak marshmallow byk2..and dont lupa jgn lupa invite me hiks ;)

Nat...lame tak dgr from u! ooops...yess..before they stain my HUNGRYYY TUMMMYY hahahah!

hanie, silap2 pengantin ni yang first skali queue.. :P

thanks syazana..will link up yours & happy preparing your big day :D

anil..if takde choc fountain awak tak sudi datang ke? *sediiih*

mr photographer (saje tanak kasi google alert :P)...ada terfikir shot menarik ke kat sini *wink*

hidden.wing said...

ayu...sorry, i tak penah jumpe kipas bulu ni..have u checked wedding city? i tak penah pegi..but from mags mcm byk wedding supplied items for butik pengantin...

日月神教-任我行 said...

成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,a片

鯛魚燒Star said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社