Oct 31, 2009

modern songket

songket with contemporary design. i love the fact they came in my fave combo for songket - white & silver...

she had cymbi for her hair.. :)


pics from Syomir's fb

14 comments:

bitsANDpieces said...

i sukalah..:) siape eh design baju tuh?

hidden.wing said...

dear, Syomir Izwa. price dia pun not bad tau :D

bitsANDpieces said...

thanks babe..hm..maybe should consider time bertandang ke kan?..hm..kalau event dekat dewan sesuai tak?

Elly ANAILLE said...

syomir buat mmg cun. ske ske. tapi out of my budget. tgk dr jauh jela...

ala try opt for cheaper tailor. wat je baju kurung pahang with button bulat2 tu. mcm baju tunang i dulu tapi minus button bulat2 tula. i guna button cekak musang je. jimat tu..

sora-ao said...

waa...very tempting! price dia ok ke? sooo elegant la. i want..i want...

Fathiyah said...

cantik!
still ada classic element.
awak,blh bg kte contact no syomir tak? :)

hidden.wing said...

eh bitsANDpieces, sesuai je if tema u traditional :D kat dewan better kot sbb songket selalu panas sikit..

takpe elly, u pun dh beli your dress online kan :D as long they fit you well, even not from designer pun ok! hehe

sora-ao, selalu designer's tailoring starts rm1.8k above. but syomir's rate way below that :D try checkout his fb dulu, if berkenan then meet him up & discuss your budget..all the best dear!

kan fathiyah =) syomir's contact 017-3707503. wah awak nak buat baju ape lagi tu....hehehe

anil lutaze said...

santek...songket die full or certain part je? x nmpk songket sgt...which is nice.. and for sure nmpk moden...

hidden.wing said...

anil, design songket tu nampak kat border2 je kan..tu yg lawo tuh :D

Aku said...

i kenal this lady. nama dia nadwah kan. hmm, wahh price baju syomir not bad eh? i'm still looking around for designers utk baju bride and groom yg reasonable and cantik. =).btw, kedai dia kat ne eh?

hidden.wing said...

butik syomir in gurney heights condo, keramat area =)

日月神教-任我行 said...

視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,色情

鯛魚燒Star said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

Burner & Smoother said...

Lawati laman www.burnerandsmoother.blogspot.com jika anda ingin kurus dalam masa 2 minggu. Mendapat kelulusan Halal dan jaminan dari Kementerian Kesihatan Malaysia. Cubalah hari ini.