Oct 10, 2009

photographer & coordinator

we finally booked photographer for our majlis bertandang. until last Tuesday, he still asking "dah habis survey ke ni?" honestly we didn't :P we did seek quotation from as many photographers but we only met up with few who meet our budget & liking. we loved the finished pictures to look as much natural to real event, so we only shortlist photographers who not keen doing the kabus-kabus or anything like "brushpaint" effect. 1 or 2 pics are ok with such editing, but not the whole album - it'll lose its art, IMHO hehe :)



btw, kak nana dah tunaikan her months-ago janji to contact her friend, to be hired as wedding coordinator for our majlis bertandang. for formal seating, walaupun sekecil 5oopax, i think it's a must. fiance foresee the need, but we dont want any of family member or friends to be the runner cos they're supposed to enjoy, kan. for cheaper option, we look out for freelancer and happened that kak nana's friend dah biasa with event management & wedding planning task. he's also one of male secretary in our office, and we've worked together for one event last year. heard he's so fussy, but i never come across seeing he marah2 vendors as few storied by my colleagues hehe..we're not prepared yet to meet him up personally, tunggu after i draft some expected tasks for him dulu la..takut kene marah..

i told fiance not to expecting perfection, we're actually hiring him to minimize the imperfection - that's all :)

18 comments:

Sha Pattinson said...

wahh ...good job dear ..i sendiri tak jumpa lagi photogrpher utk majlis bertandang i hehehe ..tgh servay2 tapi blom ada yg 'ngam'

Lynda Kamal said...

Oh yes. Wedding coordinator is a must so that you sebagai bride akan lebih tenang on your wedding day. Owh i wish i'll be tenang la kan this coming Sunday.Ergh.

brid3ofkayangan said...

dear...i'm one of ur silent reader all this while...tp dah x blh nak silent dah skang ni....sorry off topic sket but really need ur info regarding ur save-the-date engagement card (as per ur entry in Jan 09)...where to get it plzz...u can email me at zzainatul@yahoo.com.thanks so much dear...

anil lutaze said...

saya x de wedding coordinator...dan rasernye me n my sis yg pegang peranan itu...hahah...dkt pelamin pon masih mengarah2...n its a big NO..No... mmg bagos u ade itu utk menghandle d wed..

hidden.wing said...

jgn lambat sgt sha =) lagi 2 bln je ni hehe!

hopefully family & guests can tenang too =P selamat pengantin baru lynda!

brid3ofkayangan, try weddingpaperdivas.com =)

anil, yang lecehnye cos everyone makan serentak & limited timing..glitches sgt obvious, so terpakse jugak hire outsider to coordinate hehe =) reception kat penang mintak tlg family je..sbb buffet style lebih laidback :D

BuTtErFlyInFraMe said...

betul,WC mmg ada kepentingannya..sbb kita tak payah nak pikir benda yg tak sepatutnya..biar org lain yg handle..tapi sy takde coordinator,.camno tuh??sedey.. ;p

er...500 tu dh masuk saya sekali kan?hehehe

hidden.wing said...

alena, takde cousin yang boleh tlg eh..i pun pakai my sis je hehe..cos kitorg takde sanding merenjis..mmg sempoi habis =)

yeap, dah masuk u & hubby. tajaan dinner sempena your short honeymoon hihihi!

sueanne sunshine said...

how much is this wedding coordinator? mahal tak? im still seeking one.

dialicious said...

yeap..u need a wedd coordinator for seating event.Nikah also need to appoint 1 makcik and 1 pakcik to coordinate the flow..nanti kelam kabut time nak kluar dulang hantaran n acara cium2 dahi tu.other makcik n pakcik pls stay calm..hehehe

p/s-i heard ur photog dh quit from the company ker

udeyismail said...

hehe, ade org komen la. tp jgn risau k

hidden.wing said...

sue, we belum jumpa. will share with u soonest =)

yeay tq diah for your tips! will note on nikah flow, and br teringat someone to coordinate nk kumpulkan family utk photo session jugak kan (mcm susah je part ni hehe..)

tu dia photographer dah komen hihi..

dialicious said...

If its true,he did the right thing.smart guy:) hehe

Hafidz Kamaruddin aka HPP said...

"coordinator" sgt sgt penting, dr mula majlis sampai habis, even nk susun bantal nikah pun kadang2 kalam kabut, masa merenjis pun xde sape nk handle, sampai semua tetamu "berdiri" sampai penuh depan pelamin, x kisah u hire org atau saudara mara as ur coordinator, its a must, ala-ala macam jawatankuasa majlis kahwin la, thx for sharing at the same time educate all bride to-be

hidden.wing said...

erk diah, tunggu my album siap dulu :P

noted, thanks hapip! ada gaya wedding consultant ni hehe ;D

udeyismail said...

hpp mmg minat tul bab2 nie k, dia sgt kenal dengan semua orang.Kalau kami kami kawin laa sheila kami nak hire dia jadi wedding consultant

hidden.wing said...

udey, boleh suruh CS bukak dept baru ni (lps photomama)..wedding consultancy. head dia kasi hapip ;D
sapa amik pakej foto CS, consultancy kira free ngehngehngeh...

日月神教-任我行 said...

視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,色情

鯛魚燒Star said...

,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社