Aug 4, 2009

mint tin


anyone know where to get this mint tin?

any idea on price? thanks!

pic credit to gg

17 comments:

nad nazira said...

syila..kat Ole-ole Manis ade..

http://oleolemanis.blogspot.com/search/label/Can%20Favours


;P

BuTtErFlyInFraMe said...

haa baru nak cakap..ole-ole manis ade..price kalau tak silap dalam 3.00++ kalau order more than 500 kalau tak silap la..but u can ctc her to know details.she's very nice one, trust me for that!

AmyMizzunderstood said...

nice if u using this mint tin!..:)

Quiyah said...

erm, sgt cantik mint tin itew.. ahahah.. very elegant..

sweet cravings said...

dear, check it out in Ole- ole manis http://oleolemanis.blogspot.com/2009/05/tin-kosong.html

the price is rm3.50 but am not sure with the detailings or not. :) xpe you can ask nad- usually she can quote a cheaper price in bulk... & a very nice person to deal with :)

Sha Pattinson said...

iskk ..ha'ah ole-ole manis ader ...

anil lutaze said...

nice...ole2 manes mmg sgt berbagai2

Anonymous said...

me also thinking nak bagi this for doorgift. tp still xdapat yg reasonable price..hehe..i mean within my budget :p - violett

hidden.wing said...

yeay, thanks nad! *happy to meet another bestarian here hehe :D

thanks butterfly, 50pcs agaknye boleh dapat tak price tu...nak kasi close relatives je hehehe!

amy, nice tapi susah nak cari local made kan. either limited vendors or they have no website :(

kan, quiyah :) strangely i terfikir, adakah potensi untuk berkarat suatu hari nanti hahaha..

thanks mira :D my mum cakap nak doorgift yang besi2, which i pun tak sure whether i got her correctly haha..! but so far, mini white cage & mint tin ni je my fave for "besi2" stuff ;P

yup sha, baru dapat checkout tadi hehe!

betul anil, sampai rambang mata sbb semuanya comel hehe

me too marina! plain one pun dah exceed budget, belum add deco lagi tu hehe...mine limited to close relatives je :D

BuTtErFlyInFraMe said...

dear, tak pasti la pulak yg tu, i penah tnya dia before, but terlupa pulak. but i'v asked for 500 n above, and range price mcm tu lah.but for details, u kena check ngan sis nad ole2ole manis.. :)

**wpon tin tapi nampak ekslusif kan?

hidden.wing said...

yup butterfly, if deco properly mmg nampak exclusive kan :D

thanks dear, will checkout from nad soon!

BuTtErFlyInFraMe said...

hohoo..haaa jgn lupa invite i g kenduri u kat penang oke.. :)

hidden.wing said...

butterfly, block your CNY for my wedding ok ;)

BuTtErFlyInFraMe said...

WLT, i teringinnnn sgt nk ke wedding u, but on CNY tu majlis bertandang i la..uuuwaaaaaa..but for sure i akan invite u ke majlis i on januari kat kedah. :)

hidden.wing said...

oh, same eh! takpe if u & bakal hubby ada masa nnt boleh pegi my bertandang 20/2 kat kl..sambil tu bolehlah short honeymoon hehehe!

thx sbb invite too! nnt kad dh siap roger k, nak kasi address :D

BuTtErFlyInFraMe said...

kalau dijemput, i'allah i akan g yg KL punya since bakal umah i pon kat sana juga.now i'm working kat penang mehh.. :)but kalau on 20 tu kena gtau bakal hubby jgn book ticket for honeymoon dulu lah..hehehe.

oh for sure i akan mintak address u..

Anonymous said...

U boleh tanye pd pengantin kpd gmbr ni kt azizi blog.nik elyna myeda.