Aug 28, 2009

ratu sehari 9th edition


came with cute & handy diary!
price now rm25 :(

21 comments:

Anonymous said...

la....br je beli PP...da kuar RS...
memula i beli dulu RS is RM18 tau...
bes tak?

aurinh said...

ala... gatalnya nak beli... tapi dah tak guna dah buat apa beli... ts tsk tsk

[ Hanie ] said...

hoih...mahalnya? isk isk...
sbb ade diari tu agaknya naik?

naddynad said...

thanks 4 d info..
nak beli.!!! yayy

syanaim said...

::wah thnkz for info..nak mencari ni..::

bitsANDpieces said...

price increased? thanks for the info..wlt,worth it?

sweet cravings said...

nak, tapi cam mahal. heheh. will consider it later la kot :P thanks 4 the updates dear ;)

Aku said...

alamak, i belum beli lagi. kene pegi kinokuniya lah ni nnt. last week pegi kinokuniya, rembat mags lain, time tu blum keluar lagi ratu sehari ni.

niki said...

wah! finaally keluar. i gave up waiting already. hehehe. mahalnya price dia sekarang kan? is it worth it though?

Raja Sani said...

Salam,

Sorry of this feels like intruding but tried to find your email but couldn't. We are decorators, just build a blog and was hoping you can visit it and if you like it, to link us back. Linky link is rajasani.blogspot.com :) Thanks.

wahidayaakub said...

eh entry i kita hari ni pun Ratu Sehari jugak. alamak rasa macam tertiru awak jek heuw.

diari tu best kan. sangat suke :D

hidden.wing said...

yea anonymous, from rm18 to rm20, now rm25. geram je kan hehe..

oh aurinh, i selalu buat free reading kat MPH, esp for mat saleh's wedding mag yg super expensive tu hehehe

hanie, katenye 3rd ulangtahun of Ratu Sehari ;P tapi diary tu comel sgt hehehe..!

naddynad, syanaim : welcome :D

bitsAndpieces, diary tu very handy & suit to our Malay wed. so yeah, worth it :D

haha mira, buat je free reading ;P kalau best baru beli ok hehehe

Aku, kinokuniya at my office no free reading :( tak dapat bace wedding book yang best2 tu hehe!

niki,for once-in-3-mths edition quite worth it :D plus it's your last RS before u get married...u'll miss them nanti hehehe

RajaSani, thanks! great site, will link u up to vendor list :)

yeah wahida, selalu jumpe diary & checklist for mat saleh's wed je kan...kudos to RS for pioneering this!

BuTtErFlyInFraMe said...

lah..dah keluar ke....
pasti dan harus beli nihhh

**hopefully tade apa yang bertukar pulak lps ni..selalu tu bila tgk je majalah , ade jee yg nak tukar...hehehehee

ISFA said...

its good for all of u to buy.. almadullilah kte ohun dah beli.. byk info flm tue.. terutamanya diary tue.. sob.. sob... hehehe

fizz said...

25? ouch

Raja Sani said...

Thanks :)

Quiyah said...

mahal nye.. sabo jela

hidden.wing said...

haha alena, tetibe je i pun nak tukar after tgk PoetryofFlowers punye simple deco using calla lily & pink roses tu :P but then terus x jadi bile teringat v-day fresh flower mahal hehehe ;P

yup isfa, diary tu very helpful kan :)

yea fizz, big ouch! luckily u're done, so can save 25bux for great meal or dinner kan hehehe..

welcome RajaSani :)

quiyah, dah macam price Martha's wedding mag kan hehe...

BuTtErFlyInFraMe said...

serious??ada deco using calla? actually sy tgh cari cth sbnrnnya since i was planning to deco my hntaran with calla..kalau ada contoh lega..normally bnyk terjumpa tiger liliy je..

florist kat tpt sy nak charge RM3/stalk coz i'm asking for 30stalk..kira ok kot price tu?normally RM5/stalk, but dunno the price range in KL..huhuu

Sha Pattinson said...

will consider ..hehehe thanks dear ..
aper topic hangat kat dlm yea

hidden.wing said...

alena, deco tu not for hantaran..if u can creatively turn them great mmg best lah hehe! yeap, i pun kurang minat tiger lily :P

sha, diary tu kot plg hot hihi