Aug 19, 2009

tiffany on cover

lambat gile ;P

p/s : heart how Zahnita put her Cosry's veil on, sedikit rendah from her bun, just the way i like it :) and not to forget, gigantic potraiture pelamin of Catriona & hubby - unique!

17 comments:

BuTtErFlyInFraMe said...

dah keluar eh?
akan di cari slps ini.. :)
u selalu je cepat ehh..hihi

AmyMizzunderstood said...

mcm biasa i dah aim kedai kat bawah office nih!takde ...lembab..tak suka dan rasa nk marah!huhuhu

anil lutaze said...

hehehehe...sedih...sbb x dpt beli lg...tp sgt suka mjlh pengantin so much!! ratu sehari baru ada keluar x yg baru?? tu lg happening...

Nariko said...

ada apa2 yg menarik hati? ok ok adek i kawen i akan start beli balik..kiki

CINDELLYNA said...

wahh!out already??kene beli cepat nih...hihi

cik nana~ said...

nak tanye.
u tau tak package photog nazim zafri?

dialicious said...

nak beli jugeeeee.heheh..pastu berangan2..hehe

ISFA said...

fennat cari byk kedai tp xjumpa lagi.. uwwaaaa bila nak dpt ney..

syanaim said...

::skrang harus menjadi pelanggan..bnyak nak kena prepared::

^eazy^ said...

yeah, juz got it.. selau on 15th da ade.. but this edition, baru dapat arini beli..

[ Hanie ] said...

ngeh ngeh...rakan2 seangkatan yg telah berkahwin sure rindu majalah ni. Tp tu la...mmg best majalah2 mcm ni :)

hidden.wing said...

alena, my jalan pegi & balik office memang kene lalu this kedai mag, tu psl cepat aje hihi ;P

amy, i so can imagine ke'tension'an itu, esp bile i dah prepare to get small change dengan membeli mag itu to pay my parking fee lps balik keje..hehe!

anil, mag kali ni ade contest utk pasangan yang dah berkahwin ok ;) bolehlah checkout hehe!

bestnye ur sis can save her monthly 10bux! nariko, pg70 my favourite ;D ehem, u dah kena add Pa&Ma dan yang sewaktu dengannya in your list nowww hehehe!

cepat cindellyna! mari mengisi masa lapang ketika lunch time di bulan puasa hehehe

haha samalah diah. bridal mag mmg bahan berangan paling best, esp tengah2 jam balik keje!

isfa, try esok pulak ye ;)

syanaim, dress this month boleh tahan utk rujukan - esp from Hazree Wahid itu hehe!

eazy, this month lambat gile kan! 3 hari saya kebosanan hehe :P

5mths+ je lagi hanie, lps ni mesti rindu bridal mag macam kamu & rakan-rakan pengantin baru yang lain huks!

hidden.wing said...

cik nana,

dulu i penah seek NZ's quo, tak berjaya lah thru email. hv to setup appoinment & see his work..

my friend hired him before. he customized package, roughly rm2k+ for both nikah+sanding events. one photographer, not sure how many album he requested..

love his work anyway! congrats if u finally decide him for your big day :)

Sha Pattinson said...

waduh ..kat kk blom ada ..aper yang best erkk ..apa yang terbaru?? fashion ???

hidden.wing said...

ala sha, tak surprise lah nanti hehehe! go go get one :D

weDa said...

saya sangat suka baju yg ayu raudhah pakai ni. tak tau kenapa saya sangat suka baju2 Arma. walaupun simple tapi nampak sangat menarik :D

baju cosry tu pun sangatlah cantik kan :D

dinahalim said...

Salam, feel free to visit our blog..We are new muslimah's wedding boutique..Tq =)