Aug 1, 2009

wedding banner




alternative to bunting :)

by Green Apple

14 comments:

syanaim said...

::sweet sgt..i dah link ur blog ngan i..so hope we can share anything..by the way i ngah cr idea for my wedding::

sweet cravings said...

wlt dear...

i had the exact same idea jugak :) i went to green apple the oth day utk temankan my friend & immediately fell in love with the portraiture! & the price for it pun sgt reasonable cuz you can keep those canvas-like pic kat rmh 'baru'.. hehe. my fiance pun agree dgn idea tu. nak implement je nnt. ;)

modusoperandi111209 said...

kami xde wat bunting pun ;(

Reena said...

wow...sgt kreatif!!! nyesal tak buat mcm nie... nie kena ambil pakej Green Apple?

Sha Pattinson said...

sweetnyerrr ....i was thinking to to be like that tapi mcm segan plak ada bunting segala hihihi ..tapi kalau pengantin dah lawa takper ...
i preffer gamba mcm nih ..sangat cantek!!!

anil lutaze said...

hik...nama pon ex.art director..mmg haroslah jd lawa begitu...hehehe

esca said...

cantik2... i pon tgh mencari yang boleh buat bunting...

princessdHani said...

hey, great idea.. made my Beh wanted to do the same thing! which is great coz takyah me recommend~~ hehe

udeyismail said...

kena letak kat depan pintu pagar..

weDa said...

sangat smart :)

hidden.wing said...

thanks syanaim, will definitely link u back ;) happy preparing!

lucky u mira! we dont allocate any budget for this, any rezeki lebih dapatlah hehe! eh, price inclusive stand tak dear? or, can we rent from u later hihihi ;P

me too, dont worry ;) after kahwin pun u boleh buat jugak modusoperandi111209 :D

reena, can try for post wed hehe.posing unlimited sbb dh kawin hehe! without their photo package pun boleh kot :D

sha, i prefer them in sephia. lady with kebaya nyonya & her man in bj melayu...malay wording a must!..klasik gitu hehe

anil, suke jugak pic your pre-wed kat entrance tu hehe!

esca, selamat mencari & may u find nice one too :)

princessdHani, he really wants the best for u both. jaga dia baik2 ok :)

sponsor lah satu udey. hadiah kawen ;P

weDa, very very true ;) nak hang kat rumah pun best hehe

sweet cravings said...

dear, the price is excluding the stand. hee, x tnya plak price with the stand :P i was thinking, if rasa cam x cukup duit nak beli stand tu, mahu je pinjam from our photographer. or else, if i get one for myself, of course i can rent it to you dear.. :) yeay! :)

[ Hanie ] said...

sgt cantik, my wedding aritu tak sempat nak buat pun..huuu

hidden.wing said...

yeay thanks mira :D doakan i ade rezeki lebih for potraiture ye hehe!

takpe hanie, reserve for anniversary ok :D *hubby sponsor hehe