Aug 9, 2009

Diah's Majlis Bertandang


Finally, we make it to her majlis bertandang. We among the earliest to arrive gara2 my fiance tersalah beli show GI Joe 2.40pm at midvalley #$%^&*@ I insisted to wait until pengantin sampai & sempatlah tengok them gorgeously in songket berarak to their beautifully decorated pelamin :)

Segan pulak nak say hello & bersalaman dengan pengantin while kompang masih dimainkan. We had to leave by 2pm, time tu us dah macam ular sawa cos perut masing2 dah full dgn makanan yang sedap at her kenduri :)

to
Diah & hubby, selamat pengantin baru! thn ni raya rumah siapa dulu? hehehe :P

4 comments:

[ Hanie ] said...

sgt cantik theme kat majlis bertandang ini juga :)
cograts again diah

Sha Pattinson said...

waa mcm dlm taman jerk ...kat mane??cantiknyee ..

dialicious said...

alaa..nape x dtg bwh snap pic together.hehe..isk xde ape nak malula.nyamuk yg cam u dulu tau.hehe..nway thanx for coming yea

hidden.wing said...

hanie, pengantinnya pun cantik :)

sha, wedding ni kat Kompleks Taman Seni Islam, S. Alam..

your kompang belum stop lah diah, so segan le nak interframe tengah2 pelamin u tu hehe..thanks for inviting us too :)