Jun 15, 2009

turning 8

8th anniversary special edition
rm14.50

p/s : dont forget your receipt ;)

16 comments:

AmyMizzunderstood said...

siap la mamak kat kedai bwh ni nnt!!aku segera ku dpt kan!!thanks babe!

[ Hanie ] said...

hehe dah bace dah mag ni, tu pun pinjam member punya... :( sedih pulak nak tinggalkan mengumpul majalah2 pengantin ni..haihhh

fizz said...

dh keluar ke? aiyark. baru je aritu beli last month punye.

dialicious said...

I've stopped buying wedd mag rasa mcm dah muak sket..huhu..but this edition tebal gile..best x?kalo worth im goin to kinokuniya la after work..heheh..tebal la plak bibir liyana tu kan..hahaha..

princessdHani said...

liyana jasmay+pink+wedding thingy! enuff reason for me to buy it! haha...

princessdHani said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

edisi bulan ni banyak betolll baju man kajang. naik muak pulak..but this one better than last month.

AmyMizzunderstood said...

ok dah beli!tebal..sesuai untuk rujukan merisikgallery!!then i tak leh stop nk beli...kena beli jek..!!

Anonymous said...

hi there..
back to your archive dated 14/5/09, can you give me the contact no and the name plus the address of the paper bag vendor..really appreciate it..tq!

enor_sha@yahoo.com

hidden.wing said...

amy : wah riangnya dia dapat rujukan baru hihik...fuh, lps ni saksikan merisik gallery pulak masuk mag..!

hanie : lepas ni pinjam je kawan punye..lepaskan rindu ;P

fizz : mcm cepat je kan...mebbe sebab kuar every 15th kut hehe!

diah : for bumper edition, i must say it's below expectation...tapi i collector la so beli jugak hihihi

princess : liyana's fan eh?

anonymous : kan? tapi saya tak jemu dgn baju MK..jemu asik2 muka anak che wan tu je haha

anonymous : replied!

AmyMizzunderstood said...

merisikgallery dah penah masuk pengantin satu ketika dulu...hik3...

yunayuni said...

i miss collecting wedding mags too..skarang pinjam orang punya jelah..tapi kalau beli ok gak..leh claim tax..haha.

hidden.wing said...

amy : eh yeke...mesti time tu i belum semangat bridezilla lagi kehkeh

ayuni : i'll come to that point too one day :D pinjam ngan shafaf la pulak nanti.....

esca said...

i x beli lagi mag ni.. dah mcm rasa muak.. beli every month tapi x kawin juga..ehehhe.. x pe start next year br boleh beli..

Wedding Bells said...

hahaah, i also had stopped buying all the wedding mags..rase dah byk sgt collection..muak sgt....

hidden.wing said...

esca & bell : bace je kat kedai mamak tu hihihi...flip sikit2 jadilah as this edition not so worth buying unless u're wedding mag collector :D