Jul 29, 2009

2 days progress

hari ini dapat berehat di rumah, setelah berhempas pulas over the weekend di negara orang. nothing really much changed since my 1st trip in 2007 - except our staff complex dah siap & occupied. their kharuf still my fave, and the greens by Nile river too :) found nice pink chiffon with sari border sold at their souq, terfikir utk pengapit, niat dibatalkan setelah dibelek pricenya 200 Sudan pound (nearly rm400, gulp). maaf cik pengapit, budget tak lepas. so budget itu digunakan untuk membeli satu barang hantaran ketika transit di dubai hehe.

fiance came back from PD, and we get to settle few things yesterday, including :

- change my ring setting. no more my fave princess cut illusion.
- bought shirt & necktie for hantaran. Isetan on megasale now :)
- met up bertandang dressmaker, paid my deposit while measurement will be in nov. new heels, handbouquet included. he secured makeup with my fave too, alhamdulillah :)

something is cooking :)

6 comments:

Anonymous said...

patut la u lame tk update..outstation rupanye...

Sha Pattinson said...

wahh bestnyer beli barang hantaran kat obersea ..hikhik ..mahal juga ye kain sari kat sane ..nasibla kita bukan artis

Getting Ideas Already! said...

I've been reading your blog, and since you are an avid fan of Tiffany, maybe you can get some ideas (if you are still open for ideas at the moment) from:

talesofabride2be.blogspot.com

Check out the post on June 30th 2009.

All the best!

anil lutaze said...

wow..besnyee...wish i maseh berada di tpt u skrg..

siok...love wedding preparations...

sonoknye dpt pi sudann....

[ Hanie ] said...

wahh syoknyer :) bertuah you ye. lepasni byk lg benda nak tau updet dari kamu ;)

hidden.wing said...

anonymous : reply comment sempat je hehehe!

sha : barang tu ade jual in kl, kebetulan jumpe color yang berkenan je sha ;) living cost in sudan mmg tinggi...oreo 17 ringgit huhuk

GIA : 3days left? wowwie, all the best & thx for the great tiffany palette :) selamat pengantin baru too!

anil : u're inspiration to many anil, takpe lps ni u buat entry on wed lesson learnt for us pulak k :D fly time H1N1 ni kurang seronok lah dear hehe!

hanie : kamu lagi bertuah, sudah dapat nonton movie bersama sang suami, whenever u like...jeles hihi!