Apr 21, 2009

decoration

engagement mini pelamin for Emelda & Adlin

by Maya Puri Creation


spot the similarity?

the square shape for backdrop deco is available @ SSF :)

p/s : utk bilik pengantin pun cantik, rather than hiasan scallop, kan?

8 comments:

[ Hanie ] said...

cantik!!! ssf mane eh senang nak pegi dan byk pilihan eyh? Mau cari!! :D

anil lutaze said...

msti mahal kan square tu...nme pon kt ssf..uhukk

hidden.wing said...

hanie : err, saya punya dekat dgn Jln TAR hehe...but i dgr yg kat damansara lg byk choice eh?

anil : dulu i pnah check, x igt but tak mahal. at least cheaper than hiring mak andam to do the scallop tau hihihi

Reena said...

cantiklah mini pelamin adlin & emelda...

sweet cravings said...

ssf yang dekat sri damansara tu sangat byk choice... ade dua.. right opposite of each other... hee. the one yang belah kanan-from the LDP tu (the one that I went) ade the mezzanine floor yang penuh dengan brg2 kahwin- try la pg.. tgk je pun kalau x beli.. haha. mcm promote ssf plak) :P

but like anil sais: name pon kt ssf.. but ade la certain thg yg worth for the money jgk altho most of it are bit pricey

hidden.wing said...

sc : mmg byk eh, hmm haruslah saya visit suatu hari nanti ehehe..! tulah, kalau dpt jumpe square stuff tu cheaper dekat kedai lain mmg best lah :D

sweet cravings said...

banyak la jugak.. sbb the other day i tanya, dia kata kat sri damansara tu la plg byk brg2 kawin, deco n such.. mungkin la kot that square stuffs tu bhgian deco kot.. but, best la.. you can a lot of ideas from there.. ala2 ikea version elegant... ngegeg

Dayu said...

macam berkenan je ngan square thing tu
betul kata u
dr buta scallop kan
baik letak benda tu je
nampak elegan skit..

*ssf ada cawangan lain ke..ingatkan kat jlan tar tu je