Sep 16, 2009

hantaran


wish i had close up of the 1st pic, i heart any hantaran with hydrangeas.
the blooming of big hydrangeas making the hantaran really special on its own.

but i dont think im getting one.
macam susah je nak dapat kat penang hehe...

to get hydrangeas hantaran from fiance, hmm nampak too feminine pulak nanti kan :P

pic taken from jangguttouch.com

7 comments:

sueanne sunshine said...

tersgt sgt lawa k. cymbium orchids + hydrageas.. luv em. wish my MIL2b can change her mind from using DIP flowers. sampai my hantaran to him pun kena DIP jugak.hmm...! oh pls. i wanna be a happy bride!

BuTtErFlyInFraMe said...

cantik sgt kalau guna hydrageas..
awk bleh try survey lagi nanti kat penang, mn tau ade florist yg boleh provide upon request.. :)

uhhhh, mata sy tak leh lari dari kerusi putih itu...hehehehe

Sha Pattinson said...

bunga hydrageas nih dah mmg cantik ..i pon pk nak letak kat hantaran but will see camne coz dorg ckp cepat layu ..and i don't think so kat sabah nih byk stock lebih2 lagi tahun baru kan ..gamba tue membuat kan saya takut plak sbbnya harap2 sangat my wedding pon success mcm kat dlm gambar itu.. kerusi putih itu mencuri perhatian saya ...miss WLT your research mmg superb hehehe ...thanks for sharing ..

Anonymous said...

tumpang tanya kalo kat kl ni mana nk dpt bunga hydrageas with the best price?

hidden.wing said...

erm sorry sue, wondering why your future MIL has to decide hantaran from your side..yup, combo with cymbidium sgt lawa, price rm50/box terus buat i down hehehe...

i cant resist their prettiness too alena :D nak survey penang florist time cuti raye sume tutup cets...hehe

yup sha, sgt cepat layu..i penah beli satu malam tu & filled them with water..next morning dah lebam :P

anonymous, i penah beli from floristika je..local hydrangea rm12-14...china's hydrangea is better in color & more livelier, rm16..tak sure lah mane lg places can get cheaper dear..

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛

鯛魚燒Star said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社