Sep 22, 2009

nikah hairdo


for nikah, i prefer side hairdos than bun.
sweet :)

7 comments:

Sha Pattinson said...

yiaaa ...i suka tgk rambut nih ..i pon preffer buat mcm nih tapikan ..my family preffer i pakai tudung i was thinking nak buat rambut tu masa i berinai la kot ..but this is nice and beauty ..

aurinh said...

i support.. pasal i pun buat macam tu for my nikah hairdo.
Very sweet. My boss dub it fesyen perempuan melayu terakhir

dialicious said...

isnt that ramelda.hehe

anil lutaze said...

style yg x lapok dek zmn...kekal fresh hingga akhir zaman...chewahh...hehehe

hidden.wing said...

berinai with songket tau sha hehe..terubat kerinduan tak dapat pakai songket :)

aurinh, now tgh berusaha menyimpan rambut panjang..hopefully can do without any help from wig :D

tak kenal lah diah..pic 'curi' tak ingat who to credit hehehe..

anil, saya masih ingat sumber inspirasi itu :)she had this hairdo too kan...hehe

laila said...

sapa agaknya yang make up the lady on your first pic tu. mcm cantik je dia make up. any ideas x?

hidden.wing said...

honestly no idea, sorry laila..will update if i happen to find them :)