Sep 14, 2009

shoes for bride


love this pretty heel. minus the strappy ;)

i'm going to recycle my nikah shoes for penang reception.
i've seen simple one from C&K, no blings and price pun affordable.

for bertandang, shoes will be part of package.
i prefer peep toes mcm atas tu, designer ckp can make it.
he's quite oldschool (sorry mr designer!), i doubt he'll make pretty peep toes :P
ada possibility pakai his kasut bertutup tu je hehe..
(this one design at Charmain boleh dijadikan contoh)

kasut hantaran? fiance didnt like my choice :(
hence another hunting...penat.

pic from stylemepretty.com

12 comments:

cicayanki said...

hi. the shoes are pretty. i agree!
am a silent reader, but i think ur wedding is gonna be superb!

dell @ Marryme said...

my wedding shoes pun peep toe, from lewre. and kat depan tu mcm ada masa tu ada 50% sale, so grab je lah :D

gambar kat sini:
http://yfrog.com/09n6076069291852148451j

BuTtErFlyInFraMe said...

kasut for hantaran i pun lebih kurang mcm ni jugak..n kasut hantaran tu jugak lah akan dipakai on my reception..hehee..

and maybe akan pakai jugak for bertandang just in case kalau tetiba tanak pakai kasut tutup..heheh

happy hunting ya dear!

Riena said...

cantik dah tu .. i suka yg tutup depan.selesa . hope ur wedding gonna be superb..eheheh

syanaim said...

::i sgt suka pilihan color coz i love pastel color..btw..i pun ngah cr kasut hantaran ni..haish..::

anil lutaze said...

i agree...c&k mmg sgt cnthek2 ..tp mse i dok hunting wed shoes dulu...x de lg koleksi2 hbt for wed shoes...tp skrg sh byk pilihan

littlephia said...

hello wlt

dah mcm trend kan all the brides2be browsing for the peep toe.

me also still hunting :)

dialicious said...

same like my reception shoes..hehe

Miss Shareeda said...

great choice.. ;)

hidden.wing said...

thx cicayanki for reading! no..no i dont want any superb wed.i just hope my wed things fall at right place and within budget hehe..

dell, cantik your peeptoes! wish time i hunting pun dapat bargain mcm u hehehe...

alena, i pun ade terfikir nak recycle kasut hantaran for reception..if sesuai dgn dress, mmg on :D but mine cant sampai bertandang, cos surely kasut i yang putih tu akan kotor mase reception at my kampung :)

riena, kasut bertutup pun cantik, provided no lace & minimal blings :) i prefer yang muncung tajam tu, kasi effect kaki runcing sikit- sbb my foot tak comel hehe..

syanaim, me fan of pastels too :D

anil, kasut C&K mmg cantik tapi susah skit nak cari for wed. mostly their white jenis berkilat..mcm kasut nurse sudahh hikhik

phia, peeptoes senang nak recycle after wed kan! :) mine limit to hantaran jelah if tak jumpa nice white peeptoes for sanding hehe..

ala yeke diah....pinjam la camni hehehe! my baju also putih *winkkk*

thx shareeda :D

dialicious said...

boleh i kasi pinjam free je..tp size 9 tau..ada berani..hehehe

Sha Pattinson said...

diah : i pun size 9 aper ..